Kterak někteří pohlížejí na Boha

6. 5. 2008 16:46
Rubrika: ZaMyšlený

Docela zajímavé, co všechno si lidé mohou myslet. Na tuto úvahu jsem narazil na googlu při hledání obrázku "Boží milosrdenství". Je jich mi docela líto...chudáci! K článku se rozvinula docela zajímavá debata (viz odkaz), ale je tam těch příspěvků hrozně moc.... z většiny (tak jako z článku) čiší ublíženost a zloba!¨

(převzato z  issabellkaa.blog.cz/0607/uvaha-satan-vs-buh)

Boha už prostě vláda nad světem nudí,ale zároveň se ji nechce vzdát.A taková nudící se síla s prakticky neomezenou mocí to je to pravé peklo.Proto vídáme zubožené a zmrzačené lidi,proto synové a dcery umírají dřív než rodiče.Bůh si jen tak prostě zahání nudu a ještě na tom vydělá,to když církev všechna tato zvěrstva hned připíše satanovy.

A jak sem došel k závěru že tyto zločiny páchá bůh a ne satan jak se můžeme všude dočíst.Už jen to že je pravda jen jedna,už jen to že existuje jen jedna strana mince.Prostě bůh=dobro satan=zlo.Takhle jednoduché nikdy nic nebylo.Zamysleme se proč bůh,který má dle církve prakticky neomezenou moc proč on tak mocný nechal vypuknout druhou světovou válku??

Proč dopustil nemoci jako je mor ebola atd.O to nebyl on,to satan.Dovolte abych se zasmál vždyť bůh je všemocný,takže URČITĚ mohl tomuto zabránit.Ale on to tak nechal,ne on to tak nenechal on totiž tyto věci stvořil.Ne satan na to ho to jen svádí církev a tím udržuje lidstvo ve strachu a připoutává lid k výře v boha.Ale to bůh je ten co se baví tím že když někomu může ublížit tak to bez okolků udělá.

A proč všechno toto sepisuji?? Určitě se vám všem někdy stala nějaká velmi nepříjemná situace.I když jste něco řádně promysleli pečlivě připravili a naplánovali prostě ze zcela nepochopitelných důvodů,nebo souhrou tisíce náhod se vše najednou zhatilo.Umřel vám někdo blízký,teď nemám namysli člověka starého,který umřel přirozenou cestou,nebo člověka nemocného,který prohrál svůj boj s přírodou.Mám namysli člověka zcela zdravého,člověka s nímž jste plánovaly budoucnost.Nebo u vás nastalo období,kdy se vám absolutně nic nedařilo i když jste do toho dávaly vše ale vaše snaha přišla vniveč.Mluvím tady o situacích které se udály,ale vy podvědomě tušíte že se to takhle stát nemělo.

Pak přijde na řadu otázka proč se to muselo stát.Odpovědí může být celá řada.Například někdo může říci byl to osud.Jenže pokud je náš osud tak krutý proč ho všemohoucí nezmění?

Stojí za vaším neúspěchem snad satan?? Ne on přece nemůže být všude.Pak zbývá už jen bůh.Ano můžete namítat,že bůh také nemůže být všude,jenže pokud vám bůh neubližuje přímo,tak alespoň tomu nechce ani zabránit.Protože bůh je ten jehož jste si zvolily za vašeho pána a ochránce.Pokud před sebou uvidíte umírajícího člena rodiny vaše slova budou určitě znít prosím pane bože pomoz.Pak tedy on je vaším ochráncem a pokud se vám děje nějaká křivda,nebo bolest může za to váš pán tedy bůh.

Takže proč toto vše sepisuji,chci aby jste si sami vyzkoušely jaké je to změnit svého pána.Prostě přestat věřit že bůh je ten správný a že jedině on vás může ochránit.Udělejte to jako já.Jednoho dne vstaňte a začněte se rouhat,vzpomeňte si na všechny křivdy a bolestné události které vám přivodil bůh.Pak požádejte satana ať ochraňuje vás vaši rodinu i vaše zájmy.Zřekněte se boha.Použijte symboly jako pentagram a číslici 666.Kdykoliv budete mít možnost opět požádejte satana o ochranu.Zkuste toto dělat týden a uvidíte tu změnu.Pokud ne nemusíte se ničeho bát.Protože jak se píše v bibli bůh vám vše odpustí.Takže se po tomto experimentu můžete klidně vrátit ke svému původnímu pánu.Můj život se po tomto opravdu změnil k lepšímu.

.......

Autor: Petr


 
 

Zobrazeno 1755×

Komentáře

sagan

Ahoj, pokud vás více zajímá téma "Proč jsou lidé zlí?", napsal jsem sedmi-dílný článeček. Čtěte a komentujte na http://sagan.blog.cz/0808/proc-jsou-lide-zli-1-7 Mějte se fajn, Sagan

Markéta Pavelková

Opravdu je tak težké ty lidi pochopit? Nemyslím si. Stačí trocha empatie a ochota. To, co ti lidi píšou, je rozhodně lepší než lhostejnost. Aspoň nad tím přemýšlejí, na rozdíl od některých třeba i křesťanů..

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková